Göteborgsgirot – Grand Prix

Oavsett om du bara har ett intresse av cykeltävlingar så kan det vara läge att kolla upp Göteborgsgirot – Grand Prix. En folkfest med elitcyklister som går av stapeln i början av maj för nu fjärde året i rad. Mitt i centrala Göteborg på Avenyn så avgörs denna Grand Prix tävling med cyklister från hela världen att delta.

Upplev en elittävling

Du kanske redan har bestämt dig för att åka och titta på denna fantastiska tävling. Det är hög tid att planera inför detta om du inte redan gjort det. Det är enkelt att boka hotell i Göteborg via nätet så kolla upp om det finns något ledig redan idag. Glöm inte att ta med några sköna campingstolar som du kan ställa upp på strategisk plats vid Avenyn för att få uppleva elitcyklister riktigt nära inpå. Vill du läsa mer om tävlingen och Göteborgsgirot och Grand Prix tävlingen så har du en länk här.

Upplev härliga Göteborg

Det kan vara härligt att uppleva maj i Göteborg. Det finns ett par måsten då man besöker Göteborg. Liseberg helt klart måste få sig ett besök. Oavsett ålder så är det skoj att strosa omkring. Även om man inte gillar att åka berg- och dalbana så finns det mycket annat att uppleva. Ge dig ut i Göteborgs skärgård. Västkusten där den är som bäst. Upplev alla öar och saltstänkta klippor som bara denna kust kan ge. Även om du bara är på besök en helg i staden så är detta ett av de måste upplevelser du bör göra.